صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ازدواج موقت با هدف سرقت | ماه عسل پشت میله‌های زندان

  • کد خبر: ۳۹۸۵۹
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۰
ازدواج موقت با هدف سرقت | ماه عسل پشت میله‌های زندان
پس از سرقت‌های سریالی از خانه‌های شهرک آزادی و شهرک فرهنگیان، عوامل عملیاتی کلانتری ۱۵۰ تهرانسر فعالیت خود را با تشکیل تیمی برای دستگیری سارقان منزل آغاز کردند.
به گزارش شهرآرانیوز، دو تیم عملیاتی درمحدوده شهرک آزادی، مبادی ورودی و خروجی شهرک را زیرنظر گرفتند تا اینکه شامگاه جمعه مأموران کلانتری تهرانسر هنگام گشت‌زنی به یک خودرو سواری پراید سفیدرنگی مشکوک شدند که شماره پلاک آن دستکاری شده بود.

مرد پنجاه‌وچهار ساله و زنی چهل‌وپنج ساله سرنشینان خودرو بودند. آن‌ها زمانی که متوجه خودروی مأموران شدند از محل فرار کردند. تعقیب و گریز آغاز شد. راننده پراید سفید با حرکات زیگزاگی و سرعت بالا سعی داشت از دست مأموران فرار کند. بلوارولیعصر (عج) شهرک آزادی را به صورت یک طرف طی می‌کرد و با سرعت هر چه تمام‌تر مسیر بلوار را می‌رفت. تعقیب و گریز ادامه داشت تا اینکه نزدیکی خروجی بلوار شیشه مینا مأموران سعی کردند که خودرو را متوقف کنند که راننده پراید چندین ضربه به خودرو پلیس زد. او قصد داشت با تخریب و توقف خودرو مأموران موفق به فرار شود، اما در این کار موفق نشد.

تعقیب و گریز از بلوار شیشه مینا به جاده مخصوص و بعد از آن به تهرانسر کشیده شد. در ابتدای بلوار گل‌ها با توجه به ترافیکی که وجود داشت مأموران کلانتری ۱۵۰ اقدام به تیراندازی کردند و با هدف قراردادن ۴ چرخ خودرو موفق به متوقف‌کردن آن شدند.

مأموران کلانتری به خودرو نزدیک شدند تا سرنشینان را دستگیر کنند، اما ناگهان خودرو پراید به صورت دنده عقب به مأموران پلیس زده و مجددا اقدام به فرار کرد. سارق طول بلوار گل‌ها را در حالی که چرخ‌های خودرواش تیر خورده بود و روی رینگ لاستیک رانندگی می‌کرد، دوربرگردان پل فتح را دور زده و مجددا وارد بلوار گل‌ها شد، بعد از آن وارد بزرگراه فتح شد و در ابتدای بلوار دریا خودرو را به جدول کوبید و در حالی که زن جوان را داخل خودرو رها کرد با پای پیاده از محل گریخت، از نرده شهرک پرید و داخل شهرک دریای تهرانسر شده و مأموران همچنان به تعقیب او ادامه دادند.

بعد از ۱۰ دقیقه تعقیب و گریز درنهایت مأموران متهم را که زیر یکی از خودرو‌ها پنهان شده بود، بازداشت کردند. راننده و زن به کلانتری منتقل شدند. در بررسی اولیه از خودرو مشخص شد شماره پلاک خودرو تحت تعقیب پلیس آگاهی کرمانشاه است و خودرو مدتی قبل با زورگیری از اتباع خارجی سرقت شده و سارقان این خودرو تحت تعقیب پلیس کرمانشاه بودند. این در حالی بود که شماره‌های پلاک خودرو پراید به صورت حرفه‌ای تغییر یافته بود تا پلیس آن را شناسایی نکند.

متهم میانسال در تحقیقات راز سرقت‌های سریالی‌اش را فاش کرد. عماد ازدواج کرده بود تا بتواند راحت‌تر سرقت کند. برای اینکه زنی همراهش باشد و کسی به او شک نکند با نسرین آشنا شده و به صورت موقت با او ازدواج کرده بود: «چهار روز قبل با این خانم ازدواج کردم. من پیش از آشنایی با او خودم به تنهایی سرقت می‌کردم. ولی ممکن بود شناسایی شوم. برای همین با نسرین آشنا شدم و با برنامه قبلی با او ازدواج کردم. اتاقی در میدان راه‌آهن اجاره و با هم زندگی کردیم.»

در سرقت‌های این زوج، نسرین نقش زاغ‌زن را بر عهده داشت. برای اینکه کسی به او مشکوک نشود، در خودرو می‌ماند تا همسرش به راحتی وارد خانه‌ها شده و سرقت کند: «برای اجرای نقشه‌مان، چند ساعتی را در شهرک آزادی پرسه می‌زدیم تا با پیداکردن موردی مناسب وارد خانه شده و سرقت را انجام دهیم. بعد از یکی دو سرقت از خانه‌ها، از آنجا که مورد مناسب دیگری پیدا نشد، تصمیم گرفتم از خودرو‌ها سرقت کنم. به پیشنهاد من، همسرم داخل خودرو می‌ماند و زاغ‌زنی می‌کرد. من هم لوازم ۵ خودرو که شامل دو خودرو پژوپارس، یک پژو ۴۰۵ و دو پراید بود، سرقت کردم. تصمیم داشتیم شهرک آزادی را ترک کنیم که پلیس ما را دستگیر کرد.»

سرهنگ کیومرث حسنوند، سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران، با اعلام این خبر گفت: «شکاتی که لوازم داخل خودرو آن‌ها سرقت شده بود بلافاصله با حضور در کلانتری اموال‌شان را شناسایی کرده و تحویل گرفتند. متهمان در اختیار پلیس هستند و تحقیقات برای شناسایی جرایم احتمالی متهمان ادامه دارد.»
 
منبع:شهروند
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->